Nagyvilág

Ebben a Burger Kingben marihuánát is kaptál a menüd mellé, ha kimondtad a varázsszót

Két, üzleti érzékkel bőségesen megáldott gyorséttermi dolgozó úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz titokban marihuánát árulni a munkahelyükön, ami nem más volt, mint a Burger King. A fiatalok koncepciója több szempontból sem volt hülyeség, hiszen:

Felismerték, hogy a Burger Kinget remekül lehet elosztórendszerként használni.

Másrészt, ha belegondolunk, az étterem sem járt rosszul, mivel a betépett ember szeret nevetni, hülyeségeket beszélni és végül, de nem utolsó sorban

iszonyú sokat enni.

Ráadásul a drogos állapotban elfogyasztott ételek ízét ilyenkor sokkal intenzívebbnek érzik, így gyakorlatilag minden lenyelt falat egy csodálatos mennyországdarab. A Burger King kis túlzással vizes kartonpapírt is felszolgálhatott volna a burgerek helyett, a mosolygós vendégek akkor is vígan mentek volna még egy kör menüért.

Ebben a Burger Kingben marihuánát is kaptál a menüd mellé, ha kimondtad a varázsszót 1
California egykori kormányzója, a 8-szoros Mr. Olympia, Arnold Schwarzenegger épp szétvágja magát.

Ez tehát egy klasszikus win-win szituáció, mindkét fél nyer valamit, a fiatalok plusz pénzhez jutnak, az étterem pedig több hamburgert ad el. De mint ahogy a legnagyobb ötleteknél lenni szokott, a fránya törvények közbeszóltak. A két burger -és drogdílert, a 20 éves Garrett “Nasty Boy” Norris-t és a feltételezett társát a 19 éves Meagan Dearborn-t két beépített rendőr kapta el, akiknek sikerült megtudniuk, hogy a páros hogyan alakította át az éttermet drogpiaccá.

Kiderült, hogy aki a sima menüje szeretett volna egy kis extrát is, annak csak be kellett mondania egy varázsszót, amely így hangzott:

Extra ropogós krumplival kérném.

Az álruhás rendőrök miután megtudták a szájhagyomány útján terjedő jelmondatot, elmentek az étterembe ahol a rendelésüket extra ropogós krumplival kérték. A rendőrök ezután meg is kapták az ebédjüket, plusz egy nagy kávéspoharat teljesen megtöltve marihuánával.

A rendőrök ezután felvedték magukat, a két fiatal ellen pedig eljárást indítottak.

Vice

Ajánlott videó

Olvasói sztorik