Nagyvilág

Csiliporral vakította meg vendégét a dühös szakács – VIDEÓ

A 46 éves David Evans és a felesége, Michelle egy Prince of Bengal nevű helyen vacsoráztak, este fél 11 magasságában. A kimozdulás végül nem úgy sült el, ahogyan azt a pár tervezte, a férfi ugyanis nem sokkal a vacsora megkézdése után már

a földön fetrengve találta magát, elviselhetetlen fájdalmak közepette.

A feleség így emlékszik vissza az estére:

Már az előétel sem volt jól elkészítve, de akkor azt még nem is tettük szóvá a pincérnek, mikor elvitte a tányérjainkat.

Mivel a házaspár főételét sem sikerült jobban elkészíteni, így a férfi kénytelen volt szóvá tenni a fiatal felszolgálónak a dolgot. A féri szerint a hús olyan kemény volt, mintha gumit rágtak volna. A pincér rögtön értesítette a főszakácsot, aki a panasz hallatán idegesen, agresszíven ment a vendégek asztalához, majd miután Evansék közölték vele, hogy nem hajlandók fizetni a ételért, még zaklatottabb lett.

Az india séf ezután minősíthetetlen hangon kezdett beszélni a nővel, mire a férfi rögtön közbevágott, hogy nincs semmi szükség káromkodásra. A teljesen megvadult szakács miután vérig sértette Michelle-t, elvonult volna az étterem konyhájába, ám a férj követni kezdte, mivel

egy bocsánatkérést szeretett volna kicsikarni a feleségének.

A séf mikor látta, hogy a vendég követi a konyhába, egy bögrényi csiliport dobott az arcába, amitől David rögtön megtorpant. Akkor még nem tudta, mit dobtak hozzá, csak elviselhetetlen fájdalmat érzett, azt hitte, hogy meg fog vakulni. Rövid ideig így is volt, a férfi nem látott semmit, hiába nyitotta ki a szemét.

Így festett a férfi a támadás után. Kép: Metro/WNS
Így festett a férfi a támadás után. Kép: Metro/WNS

Teljesen sokkot kaptam, még soha nem éreztem ekkora fájdalmat egész életemben.

Mesélte a férfi a támadás után, amelyről egy rövid videó is készült.

Az étterem többi dolgozója rögtön David segítségére sietett, akit bevittek a mosdóba, majd az arcát hideg vízzel próbálták megtisztítani, hogy a szemét a lehető legkisebb károsodás érje. Az étteremhez érkező mentők ezután Evanst rögtön kórházba szállították, mivel a szemei olyan sérüléseket szenvedtek, amelyeket csak megfelelő körülmények között lehetett ellátni.

Az orvosok elmondták, hogy a férfi akár véglegesen is megvakulhatott volna, ha nem érkezik időben a segítség, infúzióval, és úgynevezett teljes mosással próbálták helyreállítani a szem ph értékét, amely csilipor miatt extrém értéken volt. David szemén kívül megsérült a nyakán, a mellkasán és a kezén lévő bőr is, a csili valóságos égési sérüléseket okozott.

A orvosok szerint az incidens miatt a férfinek lehetnek maradandó károsodásai is, jelenleg minden nap gyógyszert kell szednie, hogy megfelelő szinten tartsa a látását. Az étterem szóvívője megtiltotta a dolgozóknak, hogy bármit mondjanak, a szakács ellen nyomozást indítottak.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik