Nagyvilág

Egy vagyont nyert a bíróságon az álorgiával megszívatott takarító

Ostoba viccnek indult, bírósági per lett belőle, aminek a végén, pontosan 156 ezer és 51 ausztrál dollárnyi (kb. 34 millió forint) kártérítést ítélt meg a bíróság egy iskolai takarítónak.

A Helensvale Állami Iskola gondnoka és tanfelügyelője gondolták úgy, hogy remek vicc lenne elhitetni a takarítóval, hogy valakik hatalmas orgiát rendeztek az intézményben. Egy szeptemberi napon, még 2014-ben, matracokat vittek a tanári szobába, majd üres italos üvegeket, különböző női fehérneműket szórtak szét, sőt óvszereket is, amikbe testápolót nyomtak, hogy úgy tűnjön, mintha használtak lennének.

A takarítót sokkolta látvány, amikor benyitott a helyiségbe. Titokban, feltűnés nélkül igyekezett eltűntetni a nyomokat, mert az iskola tele volt kiskorúakkal. Nem tudta, hogy kik vehettek részt a csoportos szexben, ezért félt jelenteni a feletteseinek, még beszélni sem mert a dologról senkinek.

Az ügy annyira traumatizálta a takarítót, hogy nem sokkal később felmondott, és aztán képtelen volt másutt elhelyezkedni, ezért hosszú időn át segélyekből élt.

Az ügyről Bruce Simmonds, a férfi ügyvédje beszélt a helyi sajtónak. Azt mondta az ügyfele az után fordult bírósághoz, hogy megtudta, átverték az iskolai orgiával. A bíróságon kiderült, hogy 2014 szeptembere, és 2015 júniusa között több olyan dolog történt a takarítóval a munkahelyén, ami szexuális zaklatásnak minősül. A kártérítést a tetteseknek kell megfizetniük.

(via: Metro, News.com.au)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik