Nagyvilág

Tehénnel kérte meg barátnője kezét egy ír gazda

Büszke lehet a hazája Ashley Farrell marhafarmerre, mert senki sem csinált még írebb dolgot, mint ő, amikor kedvenc tehenével kérte meg a barátnője kezét.

Farrel már három éve járt együtt élete szerelmével, a pedagógus Anna Martinnal, amikor elérkezettnek látta az időt, hogy komolyra fordítsa a dolgokat. Miután megszületett az elhatározás, a férfi sokat gondolkodott a módszeren.

Anna és Ashley (fotó: Facebook / Anna Martin)
Anna és Ashley (fotó: Facebook / Anna Martin)

Nem tudni, mennyi whiskeyt szürcsölt el töprengés közben, de másnap reggel egy festékszóró spray-vel indult el az istállóba. December 24. volt aznap, így neki és Annának sem kellett dolgoznia, azt tervezték, hogy bemennek a városba megvenni mindazt, ami még hiányzik a karácsony megünnepléséhez.

Ashley azt mondta Annának, hogy út közben nézzenek még be az állatokhoz, mert meg szeretne mutatni egy tehenet, amit neki vett karácsonyra. Az istállóban a férfi aztán lemaradt kissé, a nő pedig egyszer csak megpillantott egy tehenet, amelyiknek az oldalán a jókora fehér voltra fel volt pingálva a nagy kérdés: „hozzám jössz feleségül?”

Anna döbbenten fordult hátra, Ashley addigra térdre ereszkedett és egy gyűrűt tartott a kezében. Anna természetesen igent mondott – árulta el a pár egyik közeli barátja az ír Mirrornak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik