Nagyvilág

Börtönbe kerülhet a gyermekvédelmi dolgozó, aki lefeküdt az egyik gyámoltjával

Kasia Koziarát azonnali hatállyal elbocsátották, miután kiderült, hogy a gyermekvédelmi dolgozó romantikus kapcsolatba került az egyik rábízott kiskorú lánnyal. A 30 éves kisgyermekes anyukát és a titkos kapcsolatát egy Facebookra feltöltött kép buktatta, amelyen a fiatal lánnyal együtt szerepelnek. A nem mindennapi eset az Egyesült Királyságban, Skóciában, egy kis településen, Prestonpansben történt.

Koziara megpróbált a kirúgása ellen fellebezni, de akkor a beszámolók szerint  előkerült eljegyzési gyűrűvel pózolós kép, amelyen a lány és a gyermekvédelmi dolgozó büszkén együtt pózolnak. Koziara ellen már rendőrségi nyomozás is folyamatban van, sőt, az ügyet az is bonyolítja, hogy a lányra a megtalálása előtt körözést adott ki a családja, miután hosszú ideje eltűnt, nem tudtak róla semmit.

Kasia és a fiatal lány.
Kasia és a fiatal lány.

Nyomozók rábukkantak egy biztonsági kamera felvételére is, amelyen a Koziara a fiatal lánnyal van az eltűnésének idején, így már biztos, hogy a nőnek komoly vádakkal kell majd szembenéznia a bíróságon. A nő a kihallgatásakor elismerte, hogy többször szexuálisan is közel került a rábízott fiatallal.

A gyermekvédelmi szervezet, ahol Koziara dolgozott, kiadott egy nyilatkozatot, amelyben elárulják, hogy szorosan együttműködnek a hatóságokkal, hogy az ügy minden részletére fény derülhessen. Arról nincs információjuk, hogy a lány és Koziara az ügy óta kapcsolatban állnak-e egymással.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik