Nagyvilág

Kitépték a vécét a falból majd leléptek a börtönből karácsony reggelén

Egy embert keresnek még azok közül, akik vasárnap hajnalban fél kettő körül szöktek meg egy Tennessee-i börtönből. A fegyencek kitépték a falból a cellájuk vécéjét, a majd az így keletkezett lyukon kimásztak az épületből. Ezek után már csak két kerítésen kellett átküzdeniük magukat.

Fotó: Newport conty jail
Fotó: Newport conty jail

Az őrök a reggeli létszámellenőrzésnél vették észre, hogy hatan hiányoznak. A mosdót azért tudták kitépni a helyéről, mert régóta szivárgott, ezért a kötőelemei elrozsdásodtak, a folytonos javítgatás miatt pedig megrongálódott a beton.

Az egyiküket, Steven Lewist börtön üldöző csapata még aznap reggel elfogta. John Mark Spier a börtönhöz közel lakó ismerőseinél bujkált, vele együtt két embert vettek őrizetbe, azért mert rejtegették.

A 28 éves Harce Wade Allen mindössze 45 napos büntetésből szökött meg, amit próbaidő megsértése miatt kapott. A 28 éves Erik S. Click a tárgyalására várt, mert felfüggesztett jogosítvánnyal vezetett egy autót, amit elkötött, megsértette a próbaideje feltételeit, és ellenállt a letartóztatásnak. Mindkettejüket a börtön közelében igazoltatták és fogták el a rendőrök.

A 28 éves John Thomas Shehee pedig este 8-ra jobb belátásra tért, és feladta magát. Ő egyébként gyújtogatásért, és betöréses lopásért ült.

A szökevények közül már csak az 54 éves David Fraziert keresik. Ő legveszélyesebb a hatosból: fegyveres rablásért, illegális fegyverviselésért ült.

(New York Daily News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik