Nagyvilág

Frontális ütközés ölte meg a szülőket, akik balesetet szenvedett fiukhoz siettek

A 19 éves amerikai fiatal szintén egy frontális ütközés miatt került kórházba.

Arra ébredt kómájából egy autóbalesetet szenvedett 19 éves fiatalember, hogy egy ütközésben életét vesztette apja és anyja, amikor hozzá igyekeztek a kórházba – jelentette a helyi sajtó. Chris Hahn péntek délelőtt szenvedett súlyos sérüléseket egy frontális ütközésben, Missouri állam egyik országútján. A fiatalt Columbia város egyik kórházába szállították, ahol az orvosok mesterséges kómába helyezték. A fiatalembernek három helyen is megrepedt a koponyája, és súlyos agysérüléseket szenvedett.

Amikor szülei megtudták, hogy mi történt vele, azonnal autóba pattantak, és elindultak hozzá a kórházba, de útközben ők is autóbalesetet szenvedtek. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a szülők szintén frontálisan ütköztek, miután egy velük szembe haladó autó átért az ő sávjukba. A szülők, Daniel Hahn és Lori Hendrickson nem élte túl a karambolt. A másik autóban ülő házaspár szintén az életét vesztette az ütközésben.

utkozes01
Baleset miatt kórházba került fiukhoz siettek, amikor meghaltak egy ütközésben (Fotó:KRCG-TV)

Miután hallott a tragédiáról, Hahn egyik munkatársa internetes gyűjtést kezdett a fiatalember megsegítésére. Alexa Daniel a KRCG televíziónak elmondta: úgy érezte tennie kell valamit, ahelyett, hogy csak otthon ülve siránkozna azon, milyen szörnyű, ami a kollégájával történt. A GoFundMe adománygyűjtő oldalon folyamatosan érkeznek a felajánlások, és már több mint ötezer dollárt sikerült összeszedni Hahnnak. Akit egyébként szerdán hazaengedtek a kórházból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik