Nagyvilág

Börtönbe kerülhet a sztriptíztáncos tanárnő, aki fél évig szexelt a diákjával

A 24 éves Mary Beth Haglin saját bevallása szerint is fél éven keresztül majdnem minden nap szexelt egy 17 éves diákjával, de előtte meztelen szelfiket küldött neki, hogy a fiatal kedvet kapjon a dologhoz.

pay-mary-beth-haglin-1

A nő sztriptíztánosként kezdett el dolgozni – Bambi néven – miután krúgták az iskolából. Azt mondja, nem ő csábította el a fiút, hanem fordítva.

Én vagyok az áldozat.

Azt mondta, azzal vette le a lábáról, hogy erős volt, és kézzel írott üzenetekkel kedveskedett neki. Ennek ellenére a bíró bűnősnek találta, mert szexuálisan kihasználta egy diákját. Akár két év börtönt is kaphat, ha februárban kihirdetik az ítéletét.

pay-mary-beth-haglin

A nő többször is szerepelt tévében, ahol rendszeresen elmondta, milyen intellgensen vette le a lábáról a fiú, és hogy nem is értette meg, mi történik vele. Később ez visszaütött, mert az ügyészség újabb bizonyítékokat talált a nő nyilatkozatai között. Így sikerült szabálysértésről bűncselekményre súlyosbítani az ügyét. Később sikerült elintéznie, hogy ezeket ne vegyék figyelembe.

A nő a Washington középiskolában dolgozott az iowai Cedar Rapids-ban, és maga jelentkezett a rendőrségen. Azt mondta, majdnem minden nap szexeltek, sokszor az autójában, de olyan is volt, hogy a fiú anyjának lakásában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik