Nagyvilág

A cellaajtó ételbeadó nyílásába szorult egy szökni akaró rab – videó

A tűzoltóknak kellett kiszabadítniuk egy lopáson kapott férfit egy brazil rendőrőrs cellaajtójából, miután a szökni akaró férfi beszorult az ételbeadó nyílásba – írta a Globo. A brazil televízió beszámolója szerint a letartóztatott férfi arra várt a cellában, hogy átszállítsák egy börtönbe, amikor rászánta magát a kétségbeesett szökési kísérletre, a 30 centiméteres résen át.

A negyvenéves férfit hétfőn, nagyjából déli 12 órakor vitték be a Balneario Picarras városában található rendőrőrs fogdájába. A rendőrök nagyjából fél ötkor fedezték fel, hogy mi történt vele, miután kétségbeesett kiabálására odarohantak – írta a Globo. Ekkor egyikük gyorsan készített is róla egy mobiltelefonos videót.

Ahogy azt a felvételen is látni lehet, a rendőrök először úgy próbálták kimenteni, hogy olajjal kenték be a testét, de a módszer kudarcba fulladt. Végül a tűzoltók segítségét kérték, akik egy hidraulikus vágószerszám segítségével fél óra alatt kiszabadították. A férfi a brazil sajtóban megjelent hírek szerint nem szenvedett olyan súlyos sérüléseket, hogy kórházba kellett volna szállítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik