Nagyvilág

A fiatal fiú agyonlőtte az anyját és a testvérét, hogy az apját börtönbe juttassa

A 14 éves Jacob Remaley álmában végzett a 8 éves testvérével, Calebbel és az édesanyjával, Danával.

A hidegvérrel elkövetett gyilkosság után a fiú felhívta a 911-es segélyhívót, hogy bejelentse, az anyját és a testvérét meggyilkolta az apjuk. Jacob azt mondta a diszpécsernek, hogy arra kelt fel, hogy a gyilkos apa becsempészte a fegyvert mellé, vagyis állítása szerint rá akarta kenni a gyilkosságot.

A bírósági tárgyaláson a fiatal végül bevallotta, hogy szándékosan próbálta meg félrevezetni a hatóságokat, és ő meg ölte meg a családtagjait azért, hogy az egészet az apjára kenje. Jacob beismerte, hogy miután az apja dolgozni ment, felmászott a hűtő tetejére, ott tartották ugyanis azt a lőfegyvert,

amit vészhelyzet esetére tartogattak.

A nyomozati anyag szerint a fiatal srác nem ápolt jó kapcsolatot a szüleivel, a testvérével viszont nem volt rossz a kapcsolata. A gyerek ellen emberölés és a hatóság félrevezetése miatt emelnek vádat.

A helyszínre érkező rendőrök már az egyik szomszéd társaságában találtak rá a sokkos állapotban lévő gyerekre. A szomszéd vallomása szerint a gyerek véres ruhával, a kezében a gyilkos fegyverrel sírva azt ismételgette, hogy

Mom, vagyis Anya

A Pennsylvania-i rendőrség szóvívője elmondta, hogy a szomszéd remek munkát végzett, mikor azt kérte a gyerektől, hogy tegye le a fegyvert, majd kihívta a hatóságokat. Jacobról a helyiek elmondták, hogy mindig kedves, tisztelettudó fiúnak ismerték, soha nem volt vele baj, nem került szembe a törvénnyel.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik