Nagyvilág

Trump megúszta, nem veri meg Robert De Niro

A világhírű színész támogatja viszont a tüntetőket.

Robert De Niro Los Angelesben, új filmje bemutatója előtt, újságírói kérdésre válaszolva azt mondta, hogy “lehangolta őt” Donald Trump megválasztása, de “várjuk meg, hogyan alakulnak a dolgok, figyeljük éberen az új kormányt”. 

A színész a kampány alatt keményen bírálta Trumpot, azt mondta, be ishúzna neki, miután Trump is ezt mondta egy kampánygyűlésen egy őt bíráló emberre. A választás után azonban De Niro az egyik szerda éjszakai televíziós showműsorban azt mondta: tiszteletben tartja, hogy ő lett az elnök.

Most, hogy ő az elnök, nem húzhatok be neki.

Robert De Niro Jimmy Kimmel naponta jelentkező éjszakai show-műsorában azzal viccelt, lehet, hogy él az olasz állampolgárságából fakadó lehetőséggel, és Olaszországba költözik.

“Mr. Trump, itt vagyok. Beszélni akarok önnel”

Ezt már Michael Moore üzente, amikor a manhattani Trump-toronyba ment, hogy találkozzék a megválasztott elnökkel. Hiába. A baloldali filmrendezőről régóta tudni, hogy nem Trump-rajongó, most mégis elzarándokolt hozzá.

Mivel a New York-i Trump-torony felső emeletein vannak Donald Trump irodái és lakásai, a rendező elindult a lépcsőn, de csak a negyedik emeletig jutott, ott a titkosszolgálat emberei megállították, nem mehetett tovább. Próbált lifttel feljebb jutni, de ezt sem engedték.

Végül üzenetet hagyott a portásnál, és távozott. A filmrendező már nyáron megjósolta, ha Hillary Clinton lesz a demokraták elnökjelöltje, Trump megnyeri a választást. Most Moore csatlakozott a Trump megválasztása ellen tüntetőkhöz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik