Nagyvilág

Savanyított tojás okozta a 14 éves lány halálát

Anna Sexton az angliai Cheltenhamben található otthonukban halt meg, mikor megfulladt a nagy mennyiségű torkán akadt savanyított tojástól. A mentőket az egyik kétségbeesett nagyszülő hívta, hogy az unokája fuldoklik. A nagypapa, miközben a mentőket várta

megpróbálta újraéleszteni a kislányt, de nem sikerült neki.

Mikor a segítség a helyszínre ért, Anna még élt, ám a kórházba szállítás közben meghalt, a mentősök küzdöttek, de nem tudták megmenteni az életét. A halottkém a boncolás után megállapította, hogy Anna a légcsövébe került nagy mennyiségű savanyított tojástól fulladhatott meg, a kislány evés közben félrenyelhetett, de a falatokat már nem tudta felköhögni.

A sajtó beszámolóiból kiderült, hogy a lány és a testvérei ritkán látják a szüleiket, már régóta a nagyszülők nevelik őket. A nagyszülők, akik egyébként a gyermek törvényes gyámjai is egyben, elmondták, hogy Anna szigorú diétán volt, ezért ment le titokban enni pár falatot.

A nagymama utoljára este 7-kor látta a kislányt a konyhából felmenni a szobájába, mert csörgött a telefonja. Legközelebb már csak akkor látták Annát, mikor a tojásoktól fuldoklott.

Metro

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik