Nagyvilág

Holtan találtak a fiatal fesztiválozó lányra, egy egész droglabor volt a testében

Ketamin, ecstasy, kokain, altatók, LSD, mefedron, marihuána és alkohol.

Ezeket a drogokat mutatták ki annak a lánynak a szervezetében, akit holtan találtak a saját sátrában a brit Boomtown fesztiválon. Livvy Christopherre a saját barátja talált rá, ő értesítette a mentőket és a rendőrséget. Daniel Holmes arccal a föld felé fordulva találta meg a mozdulatlan barátnőjét, aki mikor észrevette, hogy nagy a baj, kihúzta a lány testét a sátorból és megpróbálta újraéleszteni.

Kép: Metro/Livvy Christopher Instagram
Kép: Metro/Livvy Christopher Instagram

Az eset után a halottkém jelentéséből kiderült, hogy a lány gyakorlatilag minden szert bevett, amit csak kapott, valószínűleg egy ponton túl úgy gondolhatta, hogy nem hatnak rá a drogok, ezért egyre több dologgal próbálta elérni a bódultságot. A lány barátja elmondta, hogy Livvy akkor fogyasztott ketamint, mikor visszatértek a sátraikhoz, majd azt is látta, hogy

a barátnője este 7-kor bevesz egy ecstasyt.

A fiú beszámolója szerint a következő emléke az, hogy másnap, délelőtt 11-kor ébreszti őket egy közös ismerősük, hogy el kell hagyniuk a kempinget. Holmes ekkor próbálta meg felébreszteni a mellette fekvő Livvyt, de a lány akkor már nem élt. A fiú így emlékszik vissza a szörnyű pillanatra:

 Miután nem reagált semmire, gyorsan kihúztam őt a sátorból, majd szóltam a többieknek is, hogy jöjjenek segíteni.

A barátok, ismerősök beszomolója szerint Livvy Christopher Heinz Bab-logós ecstasytablettákat vett be, piros és zöld színűeket. Emellett naponta öt alkalommal fogyasztott ketamint, emellé csúsztak be az egyéb, fent sorolt szerek. Mikor a társaságnak nem sikerült felébreszteni az eszméletlenül fekvő lányt, pánikba estek, és az egyik közeli biztonsági őrtől kértek segítséget.

Az orvos szakértők megállapították, hogy a lány halálát MDMA-túladagolás okozta, ám ilyen mennyiségű drognál nehéz megnevezni a pontos okot, mivel a bevett szerek valóságos lórúgást mértek Livvy Christopher szervezetére.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik