Nagyvilág

Hat halott egy buszbalesetben az Egyesült Államokban – videó

Egy menetrendszerű járat és egy iskolabusz ütközött össze a hajnali órákban Baltimore városában.

A város rendőrségének tájékoztatása szerint az iskolabuszon nem voltak gyermekek, s az áldozatok között sincs kiskorú. Hatan azonnal életüket vesztették, egy embert válságos állapotban szállítottak kórházba, s a baleset négy további áldozatát szintén kórházban ápolják.

Baltimore, 2016. november 1. Mentõsök sebesültet visznek kórházba tûzoltók közelében egy közúti baleset helyszínén, a Maryland állambeli Baltimore-ban 2016. november 1-jén, miután hajnalban egy menetrendszerû buszjárat és egy iskolabusz frontálisan ütközött. A szerencsétlenségben hatan életüket vesztették, öt sérültet kórházban ápolnak, az egyikük állapota válságos. (MTI/AP/Baltimore Sun/Jeffrey F. Bill)
Mentősök sebesültet visznek kórházba tűzoltók közelében egy közúti baleset helyszínén, a Maryland állambeli Baltimore-ban 2016. november 1-jén, miután hajnalban egy menetrendszerű buszjárat és egy iskolabusz frontálisan ütközött. A szerencsétlenségben hatan életüket vesztették, öt sérültet kórházban ápolnak, az egyikük állapota válságos. (MTI/AP/Baltimore Sun/Jeffrey F. Bill)
Baltimore, 2016. november 1. Szakértõk egy közúti baleset rendõrségi szalaggal lezárt helyszínén, a Maryland állambeli Baltimore-ban 2016. november 1-jén, miután hajnalban egy menetrendszerû buszjárat és egy iskolabusz frontálisan ütközött. A szerencsétlenségben hatan életüket vesztették, öt sérültet kórházban ápolnak, az egyikük állapota válságos. (MTI/AP/Patrick Semansky)
Szakértők egy közúti baleset rendőrségi szalaggal lezárt helyszínén. (MTI/AP/Patrick Semansky)

A balesetről készült videofelvételek tanúsága szerint a sárga iskolabusz frontálisan szaladt bele a menetrendszerű járatba. A baleset okairól egyelőre nem adtak tájékoztatást.

(MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik