Nagyvilág

Felsegítette a földre esett nőt, hogy aztán hazáig kövesse és megerőszakolja

24.hu
24.hu

2016. 10. 25. 13:49

Múlthét vasárnap történt, hogy egy 38 éves nő a New York-i metró lépcsőjén igyekezett fel, mikor rosszul lépett és elesett. Egy férfi ekkor a segítségére sietett, felsegítette a nőt a földről. A kék sportkabátot viselő férfi ezután hazáig követte a nőt, aki hiába tudott bemenni a lakása lépcsőházába,

az ajtón található zár nem működött.

A férfi az első és a második emelet közötti lépcsőszakaszon támadta meg az áldozatát, aki megpróbálta lerázni magáról a támadóját, de a dulakodás közben mindketten a földre zuhantak. A férfi ekkor vetette magát a nőre, majd szexuálisan erőszakoskodott vele.

A támadó ezután gyorsan távozott, de a történtek után még betért egy közeli boltba, az ottani biztonsági kamerának sikerült egy homályos felvételt készítenie róla, ez alapján keresi a rendőrség. A 38 éves nő a támadás során nem sérült meg komolyan, de kórházi ellátásra szorult.

Az egyik házban lakó nő elmondta, hogy egyáltalán nem lepte meg az incidens, hiszen már régóta nem működik a kapun a zár, így gyakorlatilag az jár be a lakások közé, aki csak akar. Jennifer Pereira az NBC-nek azt nyilatkozta, hogy a ház képviselője már többször megígérte, hogy mejavíttatja a zárat, de a kapun a mai napig mindenféle ellenőrzés nélkül ki-be járnak az ember.

Jezebel

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Elődeink több fajjal is szexeltek

Kommentek

American thrash metal band Slayer performs onstage, mid 1980s. Pictured are guitarists Jeff Hanneman (1964 - 2013) (left) and Kerry King. (Photo by Tony Mottram/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.