Nagyvilág

Clinton appal rúgott Trumpba

Valahányszor Donald Trump valami hatökörséget ír ki a Twitterére, csodálatos dolog történik (aminek nincs köze a kiscicákhoz).

Miután a nyugati parti rappereknek is tett egy – mit egy! három! – gesztust az öltözködésével, a pénzgyűjtés rögös útján is elindult Hillary Clinton, a demokraták amerikai elnökjelöltje. Azt használta ki a Mashable cikke szerint, hogy republikánus ellenfele, Donald Trump állandóan képes agresszív marhaságokat kiböfögni magából, erre pedig a csapata felépített egy pazar lehetőséget.

A Troll Trump nevű alkalmazás lényege, hogy pár dollárt utal Clinton kampányának, valahányszor Trump valami blődlit ír ki a Twitterére. Ez pedig igen gyakori. Nem mintha a 750 millió összegyűjtött dollárban duskáló Clinton erre rászorulna.

Clintonék azért egy apróságot elsunnyogtak: ugyan eleinte azt írták ki a Twitterre, hogy valahányszor Trump támadó jellegüt ír, lehet adakozni, de voltaképp minden egyes tweetnél cseng a kassza. Ezt később Hillary tisztázta egy posztban.

Amúgy az alkalmazás felajánlj összegeket is adakozásra: a negyed dollártól a tíz dollárig (vagy egyéb összeg lehetősége is működik). Szóval alapjáraton megállapítható, hogy Clinton appja fasza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik