Nagyvilág

Sztriptíztáncosnő arcába szellentett: letartóztatták

Rács mögött várja Floridában egy 27 éves ausztrál férfi, hogy a bíró döntsön az óvadékáról. A férfit testi sértés gyanújával vette őrizetbe a rendőrség, miután egy sztriptízbárban, az egyik táncosnő arcába szellentett – írja a Florida Sun Post.

A lap próbálta szóra bírni a sértettet, de a nő nem akart nyilatkozni. A bár igazgatóhelyettese azonban készséggel válaszolt a sajtó kérdéseire. Először is leszögezte, hogy a klubjuk egy rendes intézmény, ahol bár sokféle ember megfordul, már évek óta nem érte atrocitás egyetlen alkalmazottat sem. Aztán hátborzongató részletességgel idézte fel az incidenst.

„A fickó kiválasztotta az egyik táncosnőnket, és egy privát öltáncot kért tőle. A lány egy üres szobába vitte a férfit, miután begyűjtötte a szolgáltatásért járó összeget. A produkció felénél a pasi egyszer csak felpattant, és azt mondta a nőnek, hogy várjon egy percet, mert a széke valószínűleg nedves. És akkor megtörtént. A férfi egészen előrehajolt, a kezeivel simán elérte a padlót. Arra kérte a lányt, legyen kedves, és nézze meg, nem ázott-e át a nadrágja. Amikor a gyanútlan nő egészen közel hajolt a férfi ülepéhez, az hirtelen egy oltárian hangos, hosszan kitartott szellentéssel, borzalmasan bűzös gázfelhőt engedett a lány arcába.”

A táncosnő azonnal kirohant a privát szobából, és szólt a kidobóknak, akik a klubban marasztalták a szeles férfit, a rendőrség kiérkezéséig. A üzletvezető aznapra hazaengedte az arcon szellentett alkalmazottat, akit nagyon megviseltek a történtek, és rosszullétre panaszkodott. A főnöke szerint nem kizárt, hogy maradandó pszichés károsodást szenvedett.

Az elkövető indítékai ismeretlenek. Az ügyészség szerint, a legvalószínűbb, hogy az egész egy ostoba tréfa volt, ugyanakkor nem zárják ki, hogy mentális problémák állhatnak a háttérben. Egy floridai lap úgy tudja, hogy az elkövető ugyanaz a férfi, akinek néhány nappal korábban, egy kísértetiesen hasonló ügy miatt volt dolga a rendőrséggel. Akkor állítólag, egy szintén ausztrál származású férfi, felszólított egy idős nőt a parkban, hogy csókolja meg a hátsóját, majd a farpofáit az asszony arcába nyomta. Abban az esetben nem történt gáztámadás.

(Képünk illusztráció, Demi Moore 1996-os, Sztriptíz című filmjének egyik jelenete.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik