Nagyvilág

Szivatásból felgyújtották az iskolatársai, most ez életéért küzd a 10 éves kissrác

A 10 éves Kayden Culp-ot jelenleg is kórházban ápolják súlyos égési sérülésekkel. A kórházi jelentések szerint a fiatal fiú testének csaknem 20%-a égett meg, mikor egy hasonló korú gyerek leöntötte benzinnel, majd meggyújtotta. A borzalmas incidens a Kayden otthonához közeli tisztáson történt.

Szivatásból felgyújtották az iskolatársai, most ez életéért küzd a 10 éves kissrác 1
Kép: Metro.co.uk/Kayden Culp

Az áldozat édesanyja elárulta, hogy a kisfiú egyébként is beteg volt, fertőzésekkel küzdött, emiatt erős gyógyszereket kellett szednie. Kayden felsőteste szinte teljesen megégett, a sérülések a hasától egészen a füléig érnek. Az anya elmondta, hogy a kisfia elég speciális gyerek, zárkózott, nehezen barátkozik. Kayden azt hitte, hogy azok a fiúk a barátai, de csúfolódni kezdtek vele, majd később neki is estek.

Szivatásból felgyújtották az iskolatársai, most ez életéért küzd a 10 éves kissrác 2
Kép: Metro.co.uk/Kayden Culp

A szülők most arra kérik az embereket, hogy ha tehetik, akkor támogassák őket anyagilag, hogy mindketten a fiúk mellett lehessenek ezekben a szörnyű időkben. A szülők minden adománynak örülnek, amit kapnak, legyen szó ételről, vagy akár ruháról, hiszen Kaydenen kívül még három gyermekük van, akiket nem hagyhatnak magukra.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik