Nagyvilág

A 16 éves lány, miután világra hozta a kisbabáját, kidobta a második emeletről

A híradások szerint Antonia Lopez a fiatal, mindössze 16 éves lány titokban szülte meg gyermekét a saját szobájában. A lány szinte azonnal, miután megszületett a babája, kidobta a házuk második emeletén található szobájának ablakán. A babát Antonia édesanyja találta meg, aki rögtön mentőt hívott.

A szörnyű eset az Egyesült Államokban, Nebraskában, Omahában történt. Lopez délután 15:40-kor a Facebookon arra kérte az ismerőseit, hogy valaki segítsen neki. A bejegyzés után 32 perccel már a mentők a lány otthonánál voltak, megpróbálták megmenteni a súlyos sérüléseket szenvedő kislány életét. A speciális gyermekmentők hamar a helyszínre értek, ám sajnos hiába tettek meg mindent, a kicsi a

kórházba szállítás közben meghalt.

Az orvosok szerint a gyermek koraszülött volt, de nem halva született, így az anya ellen gyermekbántalmazás és gyilkosság miatt emelnek majd vádat.

Lopezről tudni lehetett, hogy nem áll még készen az anyaságra, a Facebookon előkerült egy korábbi felvétel, amin a lány egy gyakorlóbabával látható. A fotót ő maga töltötte fel, címnek pedig azt adta, hogy

Ez nagyon idegesítő xD

A 16 éves lány, miután világra hozta a kisbabáját, kidobta a második emeletről 1
Kép: Metro.co.uk

A lányt az eset után kórházba szállították, hogy teszteket végezhessenek el rajta. A hatóságok egyelőre a boncolás eredményét várják, hogy vádat emelhesenek Lopez ellen.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik