Nagyvilág

Fejetlen bébidínóval fajtalankodó nőt keres a rendőrség

Sokkolta a kisgyermekes szülőket egy fotó, ami a néhány napja kezdett el terjedni a közösségi portálokon. A kép Anglia dél-nyugati partjainál, Devonban, egy parkban készült, az Exmouth Dino Trailen. Egy nőt ábrázol, aki fényes nappal, deréktól lefelé teljesen meztelenül, egy fejetlen dínófigurához dörzsöli az altestét.

fotó: Twitter
fotó: Twitter

A tojásából éppen kikelő T-rexet formázó szobor fejét vandálok törték le néhány héttel ezelőtt. Az esetről a park vezetősége is csak az interneten terjedő fotóból értesült. John Thorogood, szervező undorítónak, és felháborítónak nevezte az esetet. Azt mondta feljelentést tettek, és remélik a rendőrség hamar kézre keríti a tettest, akivel keményen bánnak majd.

Richard Stonecliffe őrmester azt nyilatkozta, mindent megtesznek az ügy mihamarabbi felgöngyölítéséért, és hozzátette, a rendőrségnek egy másik fotó is a birtokában van. Azon a nő egy kocsmában mutogatja meztelen altestét.

Az üveggyapot dínófigurákat augsztus 21. óta láthatják a devoni park látogatói. Azóta nem csak a kis T-rex fejét, de egy Stegosaurus farkát is letörték ismeretlenek.

(The Sun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik