Külföld
Szentmise Szalai Annamáriáért

Andy Vajnát is beidéznék a Rogán és Juhász közti perben

24.hu
24.hu

2016. 09. 20. 08:52

Azt kellene igazolnia, hogy az ügyben meghallgatott Portik Tamás nem szavahihető.

Andy Vajna és Pápa Marianne beidézését kéri Rogán Antal ügyvédje abban a perben, amelyet a kabinetminiszter Juhász Péter, az Együtt alelnöke ellen indított – erről ír a Népszabadság. A fideszes politikus jogi képviselője ezzel támasztaná alá, hogy a korábban meghallgatott Portik Tamás nem szavahihető.

A gyilkossági ügyben felbujtóként elítélt Portik azt állította a bíróságon, hogy többször találkozott Rogánnal, aki akkor belvárosi polgármester volt, és Vajnával is jó a kapcsolata. Azt mondta, Rogánnal Vajna éttermének megnyitóján is találkozott.

Portik azt is állította, hogy Pápa Marianne (Habony Árpád nagybátyjának özvegye) azzal bízta meg, hogy adjon tízmillió forintnak megfelelő kenőpénzt Rogánnak egy ingatlanügy elintézéséért. Rogán ezt visszautasította, és hamis vád miatt nyomozás is indult Portik ellen.

Beidéznék Rogánék a TEK műveletirányítási parancsnokát, aki Portik elfogásáról szolgálhatna részletekkel, valamint a belvárosi Fidesz-iroda két munkatársát is, akiknek azt kellene igazolniuk, hogy Portik nem adott át pénzt Rogánnak. Juhász Péterék egyébként továbbra sem tettek le Portik Tamás és Rogán Antal szembesítéséről, amit a miniszter a legutóbb egy németországi interjúra hivatkozva került el.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

Kommentek

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.