Nagyvilág

Egy kilinccsel verte vissza elrablóit egy tini

Egy, az út szélén találta régi kilinccsel verte vissza elrablóit egy 16 éves kaliforniai lány, akit akkor próbáltak elrabolni, amikor hazafelé tartott az iskolából – jelentette az NBC4. Az Apple Valley-ben élő lány a televízió híradójának elmondta: azért vette fel a kilincset, mert olyan érzése támadt, mintha követnék, és úgy gondolta, az jó lesz fegyvernek, ha védekeznie kéne.

A lány rémült hangon, sírva mesélte el az NBC riporterének, hogyan támadtak rá. Elmondása szerint már majdnem a végére ért a négy kilométeres hazaútnak, amikor egy régebbi típusú piros Dodge Charger állt meg mellette, benne egy idősebb és egy fiatalabb férfival.

A fiatalabb volt az, aki az anyósülésről kipattanva megragadta a karját, és megpróbálta berángatni a járműbe. A lány elmondta: ekkor jó erősen lábon rúgta a férfit, aki ettől megtántorodott, és ekkor teljes erőből fejen vágta a kilinccsel. A két férfi ezt látva gyorsan elhajtott a helyszínről, pont akkor, amikor megjelent egy másik autó, benne egy nővel, aki a lány segítségére sietett, és hazavitte.

Az NBC4 közlése szerint a lány nem szenvedett súlyos sérüléseket, de az eset annyira megrémisztette, hogy retteg visszamenni az iskolába. A rendőrség nyomozást indított az emberrablási kísérlet miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik