Nagyvilág

45 méteres zuhanást élt túl a molesztáló elől menekülő turista

A fiatal amerikai nő súlyos gerincsérüléseket szenvedett, miután belezuhant egy szakadékba thaiföldi nyaralása közben.

Súlyos gerincsérüléseket szenvedett, és feltehetően lebénult egy 23 éves amerikai nő Thaiföldön, aki 45 métert zuhant egy sziklás szakadékba, amikor megpróbált elmenekülni egy őt molesztáló helyi férfi elől – jelentette a helyi sajtó. A nőt másnap találták meg a mentőcsapatok.

Hannnah Michel Gavios a rendőrségnek elmondta: éppen hazafelé tartott szállására csütörtökön késő este, amikor találkozott egy helyi férfival, aki elmondása szerint molesztálni kezdte. A nő közölte, hogy menekülni kezdett, és ahogy a sötétben rohant, véletlenül lecsúszott az ösvényről, és a szakadékba zuhant.

A helyi hatóságokat már aznap este értesítették a balesetről, de a sötétben hiába keresték, nem találták meg. A nőre csak másnap bukkantak rá. A beszámolók szerint 15 méteren múlt, hogy nem zuhant bele a tengerbe. Gaviost kórházba szállították, ahol megállapították, hogy eltört a gerince. A nő már kimentésekor közölte, hogy nem érzi a lábait.

A hatóságok megtalálták a nő támadóját. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a 30 éves gyanúsított a rendőröknek elmondta: a szállására kísérte a nőt a hegyi ösvényen, és közben „szexuálisan közeledett felé”, a nő pedig ettől pánikba esett. A 30 éves férfit – akinek arcán és testén karmolások nyomait találták – a rendőrség őrizetbe vette, de vádat még nem emeltek ellene. A rendőrség közlése szerint előbb még ki kell hallgatniuk az áldozatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik