Nagyvilág

Egy embert agyonlőttek, többet megsebesítettek egy angliai szexpartin

Egy harmincas éveiben járó férfi meghalt, többen pedig megsebesültek, hétfőn hajnalban, miután ismeretlen tettes lövöldözni kezdett egy swingerbulin, a London központjától mintegy 80 kilométerre, délnyugatra fekvő faluban, Headley-ben.

A szexpartit egy magánszemély szervezte egy bérelt házban. A résztvevők fejenként 75 fontot (28 ezer forintot) fizettek a belépésért. A helyszínről vasárnap délután öttől, hétfő hajnalig hangos zene hallatszott. A szexbulit már tavaly is megrendezték, s mivel akkor több helyi is panaszkodott a zaj miatt, a rendőrség odafigyelt az eseményre.

Már a vasárnap délutáni kezdés előtt kimentek járőrök a helyszínre, hogy figyelmeztessék a szervezőket a helyiek nyugalmának tiszteletben tartására. A közelben lakók szerint hajnali fél háromkor támadt hatalmas zűrzavar, rengeteg autó kezdett el dudálni: mind igyekeztek a lehető leggyorsabban elhagyni a helyszínt. Fél órával később egy helikopter kezdett el körözni a ház fölött, reggelre rendőrök árasztották el az egész települést.

A mentőket és rendőröket a házból értesítette valaki. Nem sokkal fél három után érkeztek a helyszínre, ahol megtalálták egy harmincas éveiben járó férfi holttestét. Az áldozattal lőfegyver végzett. A házban két súlyos sérült volt, szintén lőtt sebekkel. A hatóságok szerint a esetnek lehetnek még sérültjei.

Egy szemtanú szerint, másnap reggel a ház környékén mindent autószélvédők szilánkjai borították. Ő úgy tudja, hogy a vendégek között rengeteg külföldi volt.

A rendőrség gyilkossági ügyben indított nyomozást. Gyanúsított egyelőre nincs, a nyomozók a halottkém jelentését várják.

(Metro, BBC)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik