Nagyvilág

Jézusnak hitte magát, megkéselt egy férfit, akit ördögnek nézett

Rendőrségi kihallgatásán azzal magyarázta tettét egy coloradói késelő, hogy ő igazából Jézus reinkarnációja, akinek le kellett számolnia az ördöggel.

A rendőrség a késelő, és az áldozat személyazonosságát sem hozta nyilvánosságra, így az sem világos, hogy ismerték-e egymást, vagy a magát Jézusnak képzelő férfi egy vadidegent szúrt meg.

Az incidens egy bevásárlóközpont előtt történt Colorado Springsben, szerdán. Egy szemtanú szerint a két férfi vitatkozott valamin. Aztán csak azt hallotta, hogy a nagyobb darab férfi üvöltözik: „meg fogok halni, meg fogok halni!” A másik pedig csak azt hajtogatta: „nem lett volna szabad bántanod, nem lett volna szabad bántanod.”

A megszúrt férfinak járókelők segítettek csillapítani a vérzést. Egy az áruházban dolgozó lány berohant a boltba, majd egy halom papírtörölközővel tért vissza, azt szorította a sebre. Közben valaki mentőt hívott, és igyekezett megnyugtatni a sérültet, hogy azonnal ott lesz a segítség. A férfit kritikus állapotban szállították kórházba.

Egy nő, aki valamivel később ért a helyszínre, sokkos állapotba került, amikor látta, hogy egy csomó ember vérfoltokat próbál letakarítani magáról. „A gondolta, hogy egy szerda délután nem lehet úgy levinni a szennyest a mosodába, hogy meg ne késelnének valakit, egyszerűen hátborzongató” – nyilatkozta egy helyi hírcsatornának.

(New York Daily News)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik