Nagyvilág

Egy kamasz életébe került, hogy eltévesztette a házszámot

Emberöléssel vádolták meg azt a 42 éves massachusettsi férfit, aki a háza ajtaján keresztül agyonlőtt egy kamaszt. Jeffrey Lovell egyetlen lövést adott le, amikor Dylan Francisco és egy barátja megjelentek a háza oldalsó bejáratánál.

Jeffrey Lovell háza (fotó: Google Street view)
Jeffrey Lovell háza (fotó: Google Street view)

A srácok egy a környéken élő barátjukat keresték, és a hatóságok információi szerint, közben alkoholt fogyasztottak. A fiúk eltévedtek, és éppen Lovellhez kopogtattak be. A kopogtatástól betört az ajtó egyik üvegtáblája, mire Lovell tüzelt. A lövedék mellkason találta 15 éves Franciscót, aki a helyszínen meghalt.

A férfi első bírósági meghallgatásán elhangzott, hogy a Lovell kommunikált a fiúkkal, mielőtt leadta a lövést. Csak néhány szó hangzott el, de ennyi alapján is valószínűsíthető, hogy a férfi pontosan tudta, hogy kamaszokra lő.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi milyen fegyverből adta le a gyilkos lövést, de az biztos, hogy legálisan tartotta magánál. Lovell bírósági tárgyalása augusztus 19-én kezdődik, addig óvadék ellenében sem helyezhető szabadlábra.

(NY Daily News)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik