Nagyvilág

Megszólalt a nő, aki szexuális zaklatással vádolja Trumpot

donald trump (Array)
donald trump (Array)

Jill Harth-tal a Guardian készített interjút, a nő hosszan beszél az őt ért sérelmekről. Harth kiáll a ’97-ben megfogalmazott vádjai mellett, és azt szeretné, hogy Trump bocsánatot kérjen tőle.

A nő ’97-ben jelentette fel Donald Trumpot, amit később visszavont, miután egyezséget kötöttek. Most pedig húsz év után először szólalt meg a nyilvánosság előtt. Az esetről jelentek meg hírek azóta, hogy Donald Trump elindult a republikánus elnökjelöltséghez vezető úton, de Harth azt mondta, eleinte visszautasította a nagy tévétársaságok felkéréseit arról, hogy beszéljen az esetről.

Ez mindaddig tartott, amíg Trump májusban nyilvánosan értéktelennek nevezte a vádjait, majd a lánya egy interjúban azt mondta, az apja nem az a fajta.

Így Harth most úgy döntött, beszél az élményeiről, mert bocsánatkérést akar Trumptól. Úgy érzi, mindenki őt tartja hazugnak.

A nő kiáll a Trump elleni vádjai mellett, amik szexuális zaklatástól egészen nemi erőszak kísérletéig terjednek.

Senki nem védett meg, ezért beszélek most. Akár elhiszik, akár nem, megjártam a poklok poklát, és most újra át kell élnem. Megrémít, hogy újra erre kell gondolnom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik