Nagyvilág

Jin-jang helyett péniszt varrt vendége hátára egy osztrák tetováló

Elszörnyedve nézte a hátát a tükörben a 21 éves nő, miután hazaért egy tetoválótól, az alsó-ausztriai St. Pöltenben. A kért jin-jang helyett, egy pénisz, és a „fuck” szó díszelgett a bőrén.

A meg nem nevezett nő egy amatőr tetoválót kért meg, hogy vigye fel a lapockájára a kínai szimbólumot. A szintén 21 éves férfi örömmel vállalta a munkát, megrajzolta a mintát, majd megmutatta a nőnek. Mivel a sablon rendben volt, a nő bólintott, hogy kezdhetik a varrást.

Amikor a munka elkészült, a nő nem nézte meg a végeredményt a tükörben, hitt a tetoválónak, aki a telefonján mutatott neki egy fotót, és azt mondta, az a kész minta.

Miután a nő rájött, hogy mit történt vele, azonnal feljelentette a tetoválót, akit azonnal letartóztatott a rendőrség. Amikor a bíró megkérdezte a férfit, hogy miért tett ilyet, ő annyit válaszolt, hogy „csak”.

Az eljárás során kiderült, hogy a tetováló büntetett előéletű: májusban engedték ki a börtönből, betörések, és verekedések is voltak a számláján. Három és fél év börtönbüntetést kapott, amit egy mentálisan sérült bűnelkövetőknek fenntartott intézményben kell majd letöltenie. Az ítélet egyelőre nem jogerős.

(The Local)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik