Nagyvilág

Horrorisztikus bűnöket vallott be egy mexikói bérgyilkosnő

„Már kislány koromban igazi lázadó voltam, aki soha sem fogad szót. Korán lettem alkohol-, és drogfüggő” – kezdett bele törtnetébe Juana „La Peque” (a Kicsike), a mexikói Zetas drogkartell egykori bérgyilkosa.

Az kistermetű, fiatal nő jelenleg Alsó-Kalifornia állam egyik szigorúan őrzött börtönében, a bírósági tárgyalására vár. Egy helyi hírportálnak adott interjújában olyan szörnyűségekről beszélt, amiket épp ésszel szinte lehetetlen felfogni.

Juana "la Peque" (fotó: Facebook)
Juana “la Peque” (fotó: Facebook)

Az alkoholista, drogos lány szexmunkásként kezdte karrierjét. Alig múlt 15 éves, amikor teherbe esett, egy nála 20 évvel idősebb férfitól. Juana aztán „halconeo” azaz őrszem lett. Napi nyolc órában figyelt a neki kijelölt poszton, és figyelmeztetett, ha gyanús rendőri, vagy katonai mozgolódást látott. Azt mondja, ha hibázott, egy hétre kikötözték, és éheztették.

A kartellben töltött idő alatt „a Kicsike” rengeteg szörnyűséget látott. Mindennaposak voltak a kivégzések, a lefejezések. Azt mondja egy eset különösen sokkolta, amikor előtte verték szét egy férfi fejét buzogánnyal. „Nagyon szomorú voltam, és féltem, nem akartam olyanná válni, mint a többiek” – emlékezett vissza.

Juana eleinte a vértől is irtózott, szabályosan rosszul volt a látványától is. Lassan azonban teljesen megváltozott. Nem csak megszokta a kiömlő vér közelségét, hanem meg is szerette. „Elképesztő izgalomba jöttem, ha megérintettem, vagy magamra dörzsöltem a friss vért. Később, ha megöltem valakit, szó szerint megfürödtem a vérében, és beleittam, amíg még meleg volt” – mondta a lány.

Juana végül a vér és a halál megszállottja lett: lefejezett holttestekkel rendezett orgiákat: „a levágott fejeket, és a test többi részét is felhasználta, hogy örömet szerezzen magának” – írják róla.

(The Daily Telegraph)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik