Külföld

Túl hangos szexért küldtek börtönbe egy nőt

24.hu
24.hu

2016. 07. 09. 16:29

Annyira hangos volt a zene, a nyögdécselés, meg a sikítozás, hogy a 25 éves Amanda Warfel falszomszédainál szabályosan remegtek a bútorok. Az ötgyermekes Tanya Saylor két év után unta meg, hogy gyerekei között fülvédőket kell szétosztania, valahányszor Amanda, és aktuális partnere hangulatba jön.

Az anya azt mondta, a hangzavar rendszerint hajnalig tartott, és bár eleinte többször átkopogott, és kérte Amandát, hogy próbáljon meg csendesebb lenni, nem használt. Sőt, a nő ilyenkor káromkodott, átkiabált valamilyen rasszista sértést, és ha lehetett, még hangosabb volt, mint előtte.

A zaj különösen Saylor két kamaszkorú lányának hálószobájában volt elviselhetetlen. A nő elmondta, hogy az egyik, 17 éves lánya rákos ezért sok pihenésre van szüksége. Februárban telt be végleg a pohár, amikor a beteg lánynak 10 napon át a szobájában kellett maradnia karanténban. Warfel a tíz napot gyakorlatilag végigszexelte, és tett arról, hogy a lány a fal túloldalán mindent jól halljon.

Amanda Warfel a bíróság előtt bűnösnek vallotta magát rendzavarásban és zaklatásban: 45 – 90 nap, letöltendő börtönbüntetést kapott. A fiatal nő csak annyit mondott, örült volna, ha a szomszédok is megjelentek volna a bíróságon, mert akkor alkalma lett volna bocsánatot kérni tőlük.

(YDR)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.