Nagyvilág

Saját kertjében gyújtotta fel a betörő a milliomos özvegyet

Gyanús motoszkálásra ébredt július hatodikán reggel fél hétkor a 81 éves Albertina Choules Anglia egyik legvagyonosabb települése, Marlow Bottom külterületén, az erdő szélén álló házában. Az asszony azonnal hívta rendőrséget.

Az első helyszínre érkező járőr már csak a nő megégett holttestét találta meg a kertben. Az egyik rendőrre egy ismeretlen, huszonéves férfi rátámadt egy bozótvágó késsel, majd az erdőbe menekült. Őt nem sokkal később egy a fák között felállított sátor mellett elfogták. A nyomozók úgy gondolják, hogy egy ideje ott élhetett. Később kiderült, hogy Albertina Choules korábban többször panaszkodott, hogy csavargók vertek tanyát az otthona környékén.

A rendőrség a még folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva, egyelőre kevés részletet árult el. Az asszony halála körülményeinek két verziója terjedt el a környéken. Az egyik szerint a nő ruhája a házban gyulladhatott meg, ő pedig a kert felé menekült, ahol magát a földre vetve próbálta eloltani a lángokat. A másik, valószínűbb forgatókönyv szerint a támadója rángatta ki a nőt a házból, és ott szándékosan felgyújtotta.

A vagyonos  Albertina Choules húsz éve költözött férjével, egy egykori cégvezetővel az erdőszéli házba, de tizenkét éve, a férfi halála óta teljesen egyedül élt.

(Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik