Nagyvilág

A hűtőbe rakva akarta újraéleszteni a forró kocsiban felejtett csecsemőjét

Nem szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást egy 33 éves texasi férfi ellen, akinek féléves kislánya azután halt meg, hogy az autóban felejtette – jelentette a helyi sajtó. A helyi rendőrség közléses szerint Michael Thedford a hűtőbe rakva próbálta meg újraéleszteni gyerekét, miután megtalálta a felforrósodott autóban.

A KHOU televízió által szerdán megszerezett letartóztatási parancs szerint Thedfort azután felejtette a járműben gyermekét, hogy elvitte az óvodába hároméves és ötéves gyerekét, és hazament. A 33 éves munkanélküli tanár a rendőröknek elmondta: amikor hazaért ledőlt aludni, és nagyjából négy órával később ébredt fel. Ekkor jött rá, hogy a kicsit az autóban hagyta.

Amikor kirohant hozzá, a gyerek már eszméletlen állapotban volt. Thedfort a rendőröknek elmondta, hogy a kislány “egy időre” a hűtőszekrénybe rakta, abban reménykedve, hogy ezzel sikerül megmentenie az éltét. Majd felhívta feleségét, és a 911-es segélyhívót, miközben sikertelenül próbálta újraéleszteni gyermekét.

Amikor a mentősök és a rendőrök kiérkeztek, a kislányt már holtan találták a konyhában.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint az eset idején több mint 30 Celsius-fokos hőség volt a területen.
Az esettel kapcsolatban vizsgálatot indított a helyi gyermekvédelmi hatóság is, de a két másik gyereket egyelőre nem vették el szüleiktől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik