Nagyvilág

Véresre verte a reptéri jegypénztárost az utas

Eljött a nyár, és elkezdtek özönleni a botrányosan viselkedő kínai tursitákról szóló hírek. Japánban egy szent forrásba gyalogolt be egy templomban egy kínai turista, vizet gyűjteni, a Yellowstone parkban pedig egy, a látogatók elől lezárt melegvíző forrásban tette meg ugyanezt egy kínai látogató. Otthon egy utas pedig azzal került be a hírekben, hogy véresre vert egy repülőtéri dolgozóz Shenzen városában.

A beszámolók szerint a férfi a kínai Juneyao légitársaság jegypénztárában dolgozó nőt kezdte el ütlegelni a “jegypénztár” táblával, aminek alja a fényképek alapján egy fegyverként jól használható fémdarabból készült. A Shanghaiist cikke szerint az utas egyik barátja útvonaltervét akarta kinyomtatni, de miután semmilyen személyi iratot nem tudott felmutatni, a pultos erre nem volt hajlandó.

airport_assault_shenzhen

A férfi ezt annyira zokon vette, hogy véresre verte a nőt, aki a pult mögött dőlt a földre. A vértócsában fekvő nőről készült fénykép futótűzszerűen kezdett el terjedni a kínai közösségi oldalakon, miután felkerült a Weibóra.

A férfit a rendőrség letartóztatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik