Nagyvilág

A vaginájába rejtett műanyagtartályokért öltek meg egy nőt

Saját otthonában verte össze és fojtotta meg a 38 éves Nadia Jonest egy pár Cardiffban. A 26 éves Roxanne Deacon, és a 34 éves Kial Ahmed ki akarták rabolni az egygyermekes anyát, mert tudták, hogy kábítószerrel kereskedik. Deacon korábban vásárolt drogot a nőtől, miután együtt ültek a börtönben.

A pár valamivel éjfél előtt hatolt be a nő házába, ahonnan készpénzkötegekkel, és a Kinder tojásokban használt, drogokkal teletömött műanyag tartályokkal távoztak. Amikor a rendőrök megtalálták, Nadia Jones holttestét 17 különböző sérülés borította, amiket Roxanne Deacon okozott.

A nyomozók szerint már a helyszínen látszott, hogy az áldozatot alaposan átkutatták, beleértve a testnyílásait is. A drogdíler a Kinder-kapszulákban tartott drogot rend szerint a vaginájában rejtette el.

A rablás még tavaly szeptemberben történt, a párt a napokban ítélte el egy cardiffi bíróság. Mindkettőjüket bűnösnek találták rablásban, és emberölésben.

Roxanne Deacon azzal magyarázta a tettét, hogy a drogok teljesen elhatalmasodtak rajta, ha visszaforgathatná az időt, mindent másképp csinálna. A bíróság tizenhárom és fél év börtönbüntetésre ítélte. Kial Ahmed életfogytiglani börtönbüntetést kapott, leghamarabb 19 év múlva szabadulhat.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik