Nagyvilág

A saját anyja segített egy 12 éves lány megerőszakolásában

Egy 55 éves asszony, aki szexuális viszonyt folytatott 42 éves unokaöccsével segített a férfinak megerőszakolni a saját 12 éves lányát. A kislány a rendőrségen elmondta, hogy sírva könyörgött az unokatestvérének, hogy hagyja abba, és küzdeni próbált, de az anyja lefogta a lábait.

Az anya és az unokaöccse 2011-ben kezdtek szexuális viszonyt, röviddel az után, hogy a férfi megengedte, hogy a nő és a lánya az egyik melbournei házába költözzenek. A nő nem sokkal korábban hagyta el akkori férjét, a kislány apját.

Egy alakalommal, még abban az évben a lány rányitott az anyjára és a unokatestvérére. A férfi magához húzta és fogdosni kezdte a lányt. A lány tiltakozott, de az anyja a férfinek segített, hogy elvehesse az akkor 12 éves kislány szüzességét.

A férfi éveken keresztül, 2014-ig rendszeresen megerőszakolta a lányt, de a többi alkalommal az anya már nem volt jelen, mindig olyankor történt, amikor a nő nem volt otthon. Az bűncselekményeknek az vetett véget, hogy hosszú idő után a lány elég erőt gyűjtött ahhoz, hogy már felnőtt testvéreinek elmondja, mi történik vele.

Az anyát és az unokatestvért 2014 decemberében tartóztatták le. Miután letették az óvadékot, mindketten szabadlábon védekeztek, azzal a feltétellel, hogy nem léphetnek kapcsolatba az áldozattal. Miután az anya ezt több esetben is megszegte, őt újra előzetes letartóztatásba helyezték. A férfi továbbra is szabadlábon van.

A páros bírósági tárgyalása folyamatban van, a következő tárgyalási napot péntekre tűzte ki a melbournei bíróság.

(Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik