Nagyvilág

Brutális krokodiltámadás érte az éjszaka fürdőző párt

A szörnyű eset vasárnap hajnalban történt, amikor az ausztrál Queensland’s Daintree Nemzeti Parkban két turista úgy döntött, hogy éjszakai fürdőzésre indul. A 46 éves nő és az egy évvel idősebb kísérője körül fél 11 magasságában megjelent egy krokodil, aki először csak az úszók körül lebegett, majd hirtelen támadásba lendült. A hatalmas állat elkapta a nőt, akit a társa megpróbált kihúzni a krokodil állkapcsai közül, ám nem sikerült neki.

A férfit azóta a helyi kórházban ápolják, aki a támadás óta sokkos állapotban van. Neil Noble, a Queensland-i kórház munkatársa elmondta, hogy a pár előbb egy lökést érzett, majd mikor meglátták a ragadozót, rögtön ordítani, sikítozni kezdtek, ekkor támadta meg őket a krokodil és húzta le egyikőjüket a víz alá.

A fürdőzők rendkívül felelőtlenek voltak, hiszen a környék jól ismert arról, hogy hatalmas erre a krokodilpopuláció, akik ráadásul éjszakai állatok, ekkor a legaktívabbak. Hatalmas szerencséje volt annak a 46 éves férfinak, aki túlélte a támadást, őt a helyi hatóságok a partról helikopterrel szállították kórházba, a nő testét még keresik.

BuzzFeed

Ajánlott videó

Olvasói sztorik