Nagyvilág

Kényszerítette 14 éves lányát egy apa, hogy hozzámenjen a férfihoz, aki megerőszakolta

24.hu
24.hu

2016. 05. 26. 12:36

Legalább 120 napot fog börtönben ülni Keith Strawn, aki arra kényszerítette kiskorú lányát, hogy hozzámenjen egy 24 éves férfihoz, aki korábban megerőszakolta. A bíró a 120 napos elzárást mellékbüntetésként szabta ki egy négyéves, felfüggesztett büntetés mellé. Azt mondta, a vádlottnak a rácsok mögött lesz ideje elgondolkodni azon, hogy milyen érzés lehetett a lányának 120 napig egy erőszaktevővel együtt élni.

Keith Strawn és Aaron Seaton (fotó: St. Anthony PD)

Az eset 2015 augusztusában történt, Idahoban. Az akkor 24 éves Aaron Seaton az apának beismerte, hogy a 14 éves lánya akkor esett teherbe, amikor áprilisban megerőszakolta. Strawn azt válaszolta neki, hogy ha teherbe ejtette a lányt, el is kell vennie feleségül.

Mivel Idaho államban egy 16 éven aluli házasságához a szülői beleegyezés mellett bírói engedély is kell, az apa autóba ültette, és Missouriba vitte a lányt és Seatont, ahol hivatalosan összeadták őket.

Seaton és a kamaszlány az esküvő után egy ideig együtt éltek, de gyermekük nem született meg, mert a lány elvetélt. A férfi jelenleg 15 éves börtönbüntetését tölti nemi erőszakért, és még mindig törvényes férje a lánynak.

Strawn ügyvédje azzal védekezett, hogy a mélyen vallásos apa jót akart a lányának. A férfi azóta belátta, hogy rossz döntést hozott, amit megbánt

(Fox)

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.