Nagyvilág

Brutális autóbalesetben haltak meg magyar fiatalok Ausztráliában

Magyar fiatalok haltak meg Ausztráliában.

Legjobb barátokként emlékeztek vissza családtagjaik arra a két magyar fiúra, akik szörnyethaltak helyi idő szerint kedd esti autóbalesetükben Melbourne-ben.

A 19 éves K. Kristóf és a 17 éves N. László autója megcsúszott egy kanyarban, a szembejövő terepjárónak ütközött. A kocsi ezt követően megpördült és az árokba zuhant. Barátjuk, az anyósülésen utazó harmadik utas, a szintén még csak 18 éves Aaron Goldsmith életéért jelenleg is küzdenek az egyik helyi kórházban.

A Herald Sun információi szerint a fiúk imádták a mechanikát. A balesetkor épp László nagyapjától tartottak hazafelé, ahol Kristóf autóját szerelték meg. Kristóf szeretett volna mihamarabb hazaérni, hogy Olivért, fiatalabb testvérét elvihesse járművezetői vizsgájára.

Az áldozatok családtagjai a baleset helyszínén emlékeztek meg az elhunytakról.

László édesanyja megtörve nyilatkozott a helyi tévécsatornának.

Ő volt az elsőszülött fiam. Csavarhúzóval a kezében született, mindent meg tudott javítani

– fogalmazott.

Kristóf édesanyja szerint gyermekét mindenki szerette, nagyon népszerű volt barátai körében. Mint mesélte, pár perccel a baleset előtt még telefonon beszélt fiával.

Mondtam neki, hogy legyen óvatos és jöjjön haza hamar. Remélem, hogy ez csak egy rossz álom

– mondta az anyuka.

Allie Brehaut, Kristóf barátnője elárulta, nemrég ünnepelték egyéves évfordulójukat szerelmével.

Olyan hülye volt, mindig szórakoztató dolgokat mesélt nekem, akárhányszor találkoztunk. Szerettem őt nagyon, ő volt a legjobb barátom is egyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik