Nagyvilág

Újabb Bataclan-túlélő írt levelet az Eagles of Death Metal frontemberének

Egy újabb Bataclan-túlélő írt nyílt levelet az Eagles Of Death Metal frontemberének, aki a párizsi terror után már többször is érdekes dolgokat mondott.

Nemrég egészen feldühítette a párizsi Bataclan koncertterem tulajdonosait a banda frontembere, Jesse Hughes, amikor egy interjúban arról beszélt, hogy a szórakozóhely biztonsági személyzete is felelős lehetett a novemberi terrortámadásért. Korábban már kritizálta a szigorú francia fegyvertartási törvényeket. De azt is mondta, hogy az emberek nem mernek beszélni a terrorizmusról, mert attól félnek, hogy ha mégis megteszik rasszistának tűnnek majd.

Most egy olyan rajongó, Ismael El Iraki írt levelet az együttes frontemberének, aki szintén ott volt a koncerten: Szeretem a zenéteket, a koncertjeiteket, de azt sose gondoltam, hogy te is olyan leszel majd, aki a félelmet terjeszti. Olyan mint a Fox News vagy Donald Trump és a hozzájuk hasonlók, írta Ismael El Iraki.

Hozzátette,

mindig lázadónak gondoltalak, olyannak, aki a maga útját járja. Most már tudom, hogy te nem ilyen vagy. Mindig szerettünk téged és kitartottunk melletted, mert egy bolond de kedves őrültnek tartottunk. De most bebizonyítottad, hogy a hülyeség rohadt veszélyes tud lenni,

Hughes korábban azt mondta,

Amikor először bementem a helyre, elsétáltam egy fickó mellett, aki elvileg a backstage biztonságáért felelt. Rám se nézett. Egyből odamentem a szervezőhöz és megkérdeztem, hogy ki ez a srác? Azt akarom, hogy cseréljék le!

Erre a fiú azt írta, az a srác akár ő is lehetett. Mert neki is nagy fekete szakálla van és fekete haja, de ki nem hagyta volna a koncertet. Szerinte nem az iszlám a probléma, hanem a rasszista emberek.

(nme.com)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik