Nagyvilág

Véletlenül megmérgeztek egy apát és 4 éves fiát egy McDonald’s-ban

McDonald-s(210x140).jpg (Array)
McDonald-s(210x140).jpg (Array)

Mérgezéssel szállítottak kórházba egy 46 éves férfit, és négyéves fiát egy McDonald’s-ból a kínai Chongqing városában, miután forró csokijukba véletlenül fertőtlenítőt rakott az étterem egyik munkatársa. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint az apának először az tűnt fel, hogy az italnak furcsa íze van, amit az első korty után úgy jellemzett, hogy olyan volt, mintha Sprite-ot ivott volna.

A második korty után már rögtön tudta, hogy baj van, ugyanis a nyelve azonnal elzsibbadt, a torka pedig égni kezdett a lenyelt italtól. Azonnal odament az étterem munkatársaihoz, ahol a Chongqingi Evening Riport beszámolója szerint az alábbi beszélgetés zajlott le a férfi orra előtt, miután megmutatta nekik a poharát: „Ez hidrogén-peroxid?” „Nem, ez fertőtlenítőnek tűnik.”

A Feng nevű férfit és fiát azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy mindketten májkárosodást szenvedtek, valamint sérült az epéjük, a lépük és a gyomruk is. Az apát végül hazaengedték, de a kisfiút bent tartották a kórházban, megfigyelésre. A beszámolók szerint egyikük sincsen életveszélyben.

Az érintett McDonald’s étterem vezetője a helyi sajtónak nyilatkozva megerősítette, hogy egyik munkatársuk véletlenül fertőtlenítőt töltött a forró csokiba, mert összetévesztette a forró vízzel. Az esetet a helyi élelmiszerbiztonsági hatóságok vizsgálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik