Külföld
Harry herceg (harry herceg, )

Harry herceg kifakadt: “a magánélethez mindenkinek joga van”

24.hu
24.hu

hírgyáros. 2016. 05. 08. 21:40

Károly herceg fia nem először ad hangot annak, hogy elege van a magánéletében turkálókból.

Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fiával – II. Erzsébet királynő unokájával – a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsora készített interjút. A téma eredetileg a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítésére Harry által kezdeményezett nagyszabású éves nemzetközi sportrendezvény, az Invictus Games volt, amelyet az idén Floridában rendeznek.

Arra a levezetőnek szánt riporteri kérdésre azonban, hogy miképp viseli a folyamatos sajtófigyelmet, a 31 éves herceg váratlanul indulatos kifakadással reagált, kijelentve: mára gyakorlatilag eltűnt a közéleti tevékenysége és a magánélete közötti választóvonal.

Harry szerint ő és a brit királyi család összes többi tagja teljesen tisztában van kivételezett helyzetével, és ő egész életét arra szánja, hogy ezt kiérdemelje, de “a magánélethez mindenkinek joga van”.

Ezt sokan megértik, de sajnos vannak, akik folyamatosan szükségét érzik a színfalak mögötti minden apró részlet kikutatásának (…) Erre semmi szükség, a magánéletnek meg kell maradnia magánéletnek

– mondta. Hozzátette: reméli, hogy ezt mindenki tiszteletben tartja.

Így nem lehet ismerkedni

Harry nem először ad hangot annak, hogy elege van a magánéletében turkálókból. A The Sunday Times című vasárnapi napilapnak nemrégiben arról panaszkodott, hogy már szinte képtelen “paranoia” nélkül szóba állni nőkkel az azonnal elinduló találgatáslavina miatt.

Ha egy lánnyal beszélgetek, akkor ez a lány hirtelen már a feleségem, és máris mindenki az ajtaján dörömböl

– fakadt ki a herceg.

A brit királyi családot a mai napig kísérti a Dianát szó szerint élete utolsó pillanatáig hisztérikusan üldöző fotóshad nyomasztó emléke. Harry és bátyja, Vilmos herceg édesanyját, aki 1997-ben, egy párizsi autószerencsétlenségben vesztette életét, végzetes útján is több tucatnyi fotós követte motorkerékpáron, és többen közülük a roncsok között haldokló Dianáról is közeli felvételeket készítettek.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.