Nagyvilág

Betiltották a szexi banánmajszolást Kínában

Az élő közvetítéseket szolgáltató honlapokra vonatkozó új szabályozást vezetett be a kínai állam. Ezen túl nem csak a kifejezetten pornográf közvetítéseket kell kiszűrniük a szolgáltatóknak, hanem például azt is, ha valaki erotikusan eszik egy banánt.

Mivel az állampárt álláspontja szerint az erotikus tartalmak gyengítik a társadalmi morált, a pornó szigorúan tiltott Kínában. Sokan próbálják úgy kijátszani a szabályozást, hogy valójában nem pornót közvetítenek, csak valamit ami hasonlít rá. Például erotikus banánmajszolást.

Az új szabályok szerint, ezen túl az olyan netes közvetítéseket is le kell tiltani, amikben a nők combfixet, és harisnyatartót viselnek, függetlenül attól, hogy közben mit csinálnak.

A kormány aggodalma, és törekvései ellenére, a kínai férfiak körében egyre népszerűbbek azok a weboldalak, amiken fiatal nők, esetenként kiskorú lányok élő videóban szórakoztatják nézőiket, sokszor csupán azzal, hogy énekelnek nekik, vagy éppen csevegnek velük.

A statisztikai adatok szerint, a nézők kétharmada férfi, 26 százalékuk 18 év alatti. Az őket szórakoztatók 60 százaléka még nincs 22 éves.

A banánevés betiltása sokakat megdöbbentett, a kínai közösségi portálokat ellepték az értetlenkedő kommentek. Többen azt kérdezik, hogy vajon mikortól számít majd erotikusnak egy banán elfogyasztása, mások azon tűnődnek, hogy vajon a férfi közvetítők is el vannak-e tiltva a déligyümölcs evésétől. Többeket pedig az érdekel, hogy mi lesz, ha a banánt egyszerűen uborkára cserélik majd.

(BBC)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik