Nagyvilág

Trükközött a McDonald’s-ban az üdítővel, rablással vádolják a tinit

Egészen komoly bűncselekmény, és még komolyabb vádemelés lett egy ostoba, gyerekes csíny vége az arkansasi Springdale-ben. Egy háromfős kamasztársaság egy autós McDonald’s-ba ment enni, kedden délután.

Az ételek mellé vizet kértek, de amikor kézhez kapták a rendelésüket, megálltak a parkolóban, a vizet kiöntötték, majd bementek az étterembe, hogy megtöltsék üdítővel a poharaikat. Az étteremvezető azonban kiszúrta a trükközést, és felszólította a srácokat, hogy adják vissza az üdítővel töltött poharakat.

Hármuk közül ketten bele is nyugodtak a lebukásba, a 18 éves Cody Morris azonban nem volt hajlandó lemondani a lopott üdítőről, társai után ment az autóhoz és beszállt a sofőrülésre. A menedzser nem hagyta annyiban, utánuk rohant, és megpróbálta feltartóztatni őket. Morris hátramenetbe kapcsolt, és kiállás közben az autóval kétszer is megütötte a menedzsert, mielőtt elhajtott.

Az étteremvezető feljelentést tett, s mivel Morris autójának rendszámát is meg tudta adni a rendőröknek, azok nem sokkal később el is fogták a fiút, egy bowlingteremben.  Cody Morrist rablással vádolták meg, a Wahington Megyei Börtönben várja a tárgyalást.

(Fox)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik