Nagyvilág

Meghalt a pornószínésznő, aki nemi erőszakkal vádolta James Deent

A boncolást még nem végezték el, így egyelőre nem tudni, mi volt a 31 éves Amber Rayne halálának oka. A volt pornószínésznő, aki nemi erőszakkal vádolta meg napjaink egyik legismertebb pornósztárját, James Deent, álmában halt meg, Los Angelesi otthonában, valamikor a szombatról vasárnapra virradó hajnalban.

A hatóságok egyelőre semmi jelét nem találták annak, hogy gyilkosság történt volna, és Rayne bejegyzései a közösségi portálokon sem utalnak arra, hogy a nőnek gondjai lettek volna. A törvényszéki boncolás eredményét hétvégére ígérik.

fotó: wikipédia
fotó: wikipédia

„Nagyon jó barát volt, és az egyik legjobb előadó a szakmában, akivel valaha együtt dolgoztam. Szerencsésnek érzem magam, hogy együtt dolgozhattam vele, és a barátomnak tarthattam”

– mondta Rayneről Stormy Daniels, pornórendező.

Rayne az egyike volt annak tíz nőnek, akik a forgatások közbeni erőszakkal vádolták meg James Deen pornószínészt. A nő szerint, a férfi egyszer egy szexjelenet felvétele közben bevadult, kurvának nevezte őt, ököllel arcon vágta, és olyan durván folytatta a közösülést, hogy a nő vérezni kezdett.

Később, egy interjúban Rayne azt nyilatkozta, hogy túl tudott lépni a történteken, annyira, hogy barátok lettek Deennel. Időről-időre mégis úgy érezte, beszélnie kell a történtekről, ezért vállalta, hogy kolléganőivel együtt a nyilvánosság elé áll.

„Már barátok vagyunk, de néha felhozom neki, mintha egy viccet mondanék. Olyankor látszik rajta, hogy rosszul érzi magát, és tudja, hogy valami rosszat tett aznap. Szerintem nagyon bizonytalan volt még akkoriban, egy fiatal, punk volt még, kezdő, de még mindig nem tudom, hogy mire mehetett ki a játék.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik