Nagyvilág

Óriáskígyójával támadt egy férfi az étteremben

Letartóztatta és őrizetbe vette a Los Angelesi rendőrség azt a férfit, aki egy négyméteres óriáskígyóval támadt a vendégekre egy belvárosi szusiétteremben.

A személyzet azt mondta, hogy a kígyós férfi amolyan utcai mutatványosként működött a környéken. Jól mehetett a bolt, mert a férfi aznap egy 200 dolláros (kb. 56 ezer forintos) ebédet fogyasztott el, csakhogy miután fizetett, összeveszett néhány pincérrel. Az alkalmazottak nehezményezték, hogy a mutatványos egy kisebb kígyót vitt be, és mutogatott a többi vendégnek.

A férfi irtózatosan bedühödött, amikor távozásra szólították fel. Kiviharzott, de néhány perc múlva, hangos káromkodások közepette visszatért, a kicsi kígyó helyett, egy négyméteres pitonnal. Több vendég rettegve rohant ki az étteremből.

A személyzet próbálta lenyugtatni a férfit, és kérték, hogy ne ijessze halálra az embereket, de mintha csak olajat öntöttek volna a tűzre, a kígyós ember egy jobban felhergelte magát, mindenkivel verekedni akart, majd a pitont hozzávágta egy társasághoz. Szerencsétlen állat azonnal menekülőre fogta.

Egy pincérnő ekkor tárcsázta a segélyhívót: a rendőrök hamarosan a helyszínre értek, és letartóztatták a dühöngő kígyóbűvölőt. Mindeközben szegény piton beszorult valahová, őt végül állatvédelmiek szabadították ki és szállították el.

Bár az incidens során rengetegen megrémültek, szerencsére nem sérült meg senki – jelentette a CBS Los Angeles.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik