Nagyvilág

Hillary Clinton ugatásától hangos az internet

Amikor Hillary Clinton egy februári kampányrendezvényen szó szerint kutyaként kezdett el ugatni, már sejteni lehetett, hogy a jelentet még vissza fog térni az amerikai elnökválasztási kampányban. És ki más is lett volna az, aki felhasználja azt, mint Donald Trump, aki az Instragram-oldalán tett közzé egy kampányhirdetést, az ugató Clintonnal.

Amikor a legkeményebb ellenfeleinkkel nézünk szembe, a demokratáknak megvan a tökéletes válaszuk” – olvasható a judózó Putyinról, és egy maszkos terroristáról készült felvételekkel elválasztott szövegben. Majd jön a Clinton-beszédből kiragadott ugatós részlet, és utána Putyin, ahogy elröhögi magát. „Nem kell viccé válnunk!” – áll a kampányhirdetés végén.

Is this what we want for a President?

A video posted by Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on Mar 16, 2016 at 9:15am PDT

A válaszra nem kellett sokat várni. A Clintont támogató Priorities USA nevű politikai szervezet már másnap közzétett egy hirdetést, lemásolva Trump filmjét. Csak abban már Clinton nevet Trumpon, aki az MSNBC-nek adott interjújában kijelentette: külpolitikai kérdésekben nem külpolitikai szakértőkkel, hanem saját magával szokott konzultálni, mert „nagyon jó agyam van, és sok dolgot mondtam már”.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik