Külföld

Komolyan gondolta a román asszony, hogy letépi a férje heréjét

24.hu
24.hu

2016. 03. 10. 14:36

Nem egy kifejezett mintaférj a 39 éves Ionel Popa, a Máramaros megyei Dragomirestiből. Nőnapon, nemhogy nem vitt virágot a feleségének, de még az ágyból sem akarózott kikelnie. Nem csoda: előző este meglehetősen részegen ment haza, mert aznapi munkájáért képes volt bort elfogadni fizetségül a pénz helyett.

Aztán egész éjjel a Marinelát, vele egykorú feleségét ugráltatta, hogy tegyen még a tűzre, mert ő majd megfagy. Az asszony inkább nyelte a mérgét, és engedelmeskedett, nem akart az ittas férfivel veszekedni. Másnap azonban betelt nála a pohár azzal, hogy az ember folyton semmibe veszi.

Rárivallt a férjére, hogy ha már pénzt keresni nem fog aznap sem, legalább a ház körüli munkában segítsen. A még mindig kába Ionel azt vetette oda neki erre, hogy az asszonynak semmi joga utasítgatni őt, aztán már fordult is volna a fal felé.

„Nem vagy te férfi” – riposztozott asszony, és hogy nyomatékot adjon szavainak, megragadta henyélő férje golyóit, és rántott egyet rajtuk.

Ionel Popa üvöltött a fájdalomtól, ami érthető, hiszen herezacskója félig leszakadt a testéről. Amikor mentők a helyszínre értek, látták, hogy a sérülés komolyabb beavatkozást fog igényelni, a bal here ugyanis szabadon lógott kifelé a hatalmas nyílt sebből. A férfit kórházba szállították.

„Nem gondoltam, hogy ennyire erős vagyok. Különben is, ő a hibás: hirtelen el akart húzódni” – védekezett a megszeppent Marinela.

A rendőrség még nyomoz az ügyben, egyelőre nem tudni lesz-e belőle vádemelés. Marinela és Ionel egyébként 15 éve házasodtak össze, egyetlen fiuk is éppen ennyi idős.

(via Metro)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.