Nagyvilág

Torkon és fenékbe lőtte késes támadóját egy nő

Torkán és a farpofáján lőtt meg egy kentuckyi nő egy férfit, aki követte, majd egy késsel megpróbálta kirabolni.

A nőre, akinek személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, január 26-án, éjjel ragadt rá John Ganobick, egy louisville-i bevásárlóközpontban. A biztonsági kamerák felvételén látszik, hogy Ganobick követte a nőt a liftbe, illetve a mélygarázsba.

A nő ekkor már érezte, hogy bajban van, ezért amint kinyílt a liftajtó, futni kezdett a kocsija felé, a férfi utána. A nő autója a közelben állt, csakhogy Ganobick utolérte, mielőtt beszállhatott volna. Az egyik kezével befogta az áldozat száját, a másikkal kést vett elő, és azt mondta: „Add ide az összes pénzedet!”

Az áldozat attól rettegett, hogy a támadója meg is akarja majd erőszakolni, ezért elővette a táskájából a kisméretű Berettáját és tüzet nyitott. A fegyver először nem akart működni, de a nő tovább próbálkozott, míg végre a pisztoly elsült. A támadó a torkán és a farpofáján is megsérült, de a nő szerint ennek ellenére még mindig közeledett felé a késsel, úgyhogy beszállt az autóba és elhajtott.

A rendőrséget egy éppen az autójához igyekvő férfi értesítette a sérült Ganobickről. A rendőrök gyilkosság és emberrablás kísérletével emeltek vádat ellene. A nő, aki engedéllyel tartott magánál fegyvert, több sérülést is szerzett a támadás során, de ezek közül egyik sem volt komoly. Azóta Ganobick is elhagyhatta a kórházat, jelenleg börtönben ül, ügyének tárgyalása folyamatban van.

(via WLKY)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik