Nagyvilág

Megölte kutyáját, hogy ne kelljen fizetnie az állatorvosnak

Állatkínzás vádjával tartóztattak le a rendőrök egy 30 éves nőt a nevadai Reno városában, miután halálra késelte és verte kutyáját, hogy megspórolja az állatorvosi költségeket – jelentette a helyi sajtó. Laura Beth Hesse kutyáját még február elején találták meg egy renói üzlet mögött található szemetesben.

A törölközőbe csavart tetemen elvégzett boncolás megállapította, hogy az eb halálát több késszúrás, valamint a fejét ért ütések okozták. Az állatvédelmi hatóság kiderítette, hogy az eb tulajdonosa Hesse, és értesítették a rendőrséget, akik nyomozást indítottak az ügyben.

A rendőrség közlése szerint a nyomozás közben elég bizonyítékot sikerült találniuk arra, hogy Hesse azért ölte meg kutyáját, hogy ne kelljen kifizetnie az altatás állatorvosi költségeit. A nőt végül előző hét kedden tartóztatták le, miután az ügyében nyomozó rendőrök látták, ahogy egy házból kijőve autójával megállás nélkül áthajtott egy stop táblás kereszteződésen.

Igazoltatásakor kiderült az is, hogy módosult tudatállapotban vezetett. Közben a vele szemben intézkedő rendőr látta, hogy egy kisgyerek jön ki abból a házból, ahonnan Hesse távozott. A rendőrök házkutatást tartottak az épületben, ahol metamfetamint és marihuánát találtak, valamint droghasználattal kapcsolatos eszközöket. A rendőrség azt nem közölte, hogy a gyerek az övé volt-e.

A nő ellen az állatkínzás mellett gyermek elhanyagolása, bódult állapotban való járművezetés valamint kábítószer birtoklása miatt is vádat emeltek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik