Nagyvilág

Egy párral kapta rajta a férjét az asszony, mindhármukat megölte

Hidegvérrel mészárolta le a férjét egy észak-karolinai asszony, és azt a párt is, akikkel szex közben rajta kapta a férfit. A hármasgyilkosság hétfőn éjjel történ, a Charlotte észak-nyugati részén fekvő Alexisben. A 42 éves Crystal Leah Gambino állítólag egy talicskával akarta kitolni a holttesteket a hátsókertbe, hogy elégesse őket.

A rendőrségen a megcsalt nő sógora tett bejelentést. Azt mondta, hogy a „közepesen őrült” Crystal felhívta egy közös rokonukat és közölte vele, hogy megölte a férjét, és két másik embert, aztán feltakarított, és a holttestekről is gondoskodott. A sógor azt mondta, azért szól, mert nem lepné, ha a Crystal tényleg elkövette volna a gyilkosságokat, a nő már korábban is csinált indulatból hajmeresztő dolgokat.

Crystal Gambino (fotó: Gaston County Police)
Crystal Gambino (fotó: Gaston County Police)

A járőrök a megadott címen megtalálták a három holttestet. A 40 éves Giovanni James Gambino mellett a másik két áldozatot is sikerült azonosítaniuk, ők a 39 éves Geoffrey Glenn Gilliland, és a 33 éves Stephanie Lynn Sanchez voltak. Mindhárom test meztelen volt, a hálószobában feküdtek. Mindhármukkal lőfegyver végzett.

Crystal Gambinót hétfőn délután fogták el a szomszédos városban, Stanleyben. A rendőrség nem kommentálta bővebben a hármasgyilkosságot, azt nyilatkozták, hogy a következő hetekben azt próbálják majd kideríteni, hogyan ismerkedett meg, és találkozott a három áldozat. Ehhez először a telefonjaikat, és az internetes kommunikációjukat vizsgálják meg.

Az áldozatok Giovanni Gambino, Geoffrey Gilliland, és Stephanie Sanchez (fotók: WSOC9)
Az áldozatok Giovanni Gambino, Geoffrey Gilliland, és Stephanie Sanchez (fotók: WSOC9)

Crystal Gambino egyébként tehetséges zenész, énekes, és dalszerző. Férjével, akivel egy közös gyermekük van, mindig viharos volt a viszonya. Ezt távoltartási végzések, válás kezdeményezése, és fenyegetések miatt indult perek aktái bizonyítják. Ítélet egyik ügyben sem született, a kereseteket minden alkalommal visszavonták.

Egy szomszéd azt mesélte egy helyi tévécsatornának, hogy Crystalnak időnként meglehetősen heves, és erőszakos természete volt. Néhány éve egy vita alkalmával rá is fegyvert rántott. Egy másik szomszéd azt mondta, hogy az egymást gyorsan követő lövések hangjára ébredt, csak akkor még nem tudta, hogy mit hall. Mintha egy légkalapács lett volna – idézte fel.

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik